Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Росарио Доусън с шокиращи разкрития за детството си

отпечатай новината

09.02.2018 16:26 | Видян 2056 пъти

Росарио Доусън с шокиращи разкрития за детството си

Актрисата Росарио Доусън е една от най-яростните подръжнички на движението Time’s Up, застъпващо се за жертвите на сексуално насилие на работното място и сега стана ясно защо.

38-годишната холивудска звезда разкри най-страшната си тайна, която се налагало да крие с години. “Бях изнасилена като дете. Именно поради това, още оттогава светът изглежда по този начин за мен. Когато видях тези неща на работното място, не бе чуждо за мен. В крайна сметка, това се случваше в собственото ми семейство. Случваше се с хора, за които се предполагаше, че би трябвало да се грижат за мен, докато бях дете“, казва Росарио.

Доусън заявява, че е крайно време да се сложи край. “Не бива да продължаваме да загърбваме този проблем. Това е архаично, ужасяващо и деструктивно.”

Именно затова Росарио, заедно с още 300 актьори, продуценти, режисьори и членове на филмовата индустрия, създадоха на Фонда за правна помощ Time’s Up. Целта на фонда е да подкрепя финансово и с правна помощ хората, жертви на сексуални нападения или неравенство във всяка една индустрия.

източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !