Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Иван Юруков се разпява в Като две капки вода

отпечатай новината

12.02.2018 10:02 | Видян 2086 пъти

Иван Юруков се разпява в Като две капки вода

Актьорът приема женските образи и чорапогащници като най-голямо предизвикателство във формата

След овациите с последното си включване на голям екран с Дъвка за балончета актьорът Иван Юруков ще тества уменията си на имитатор в шоуто Като две капки вода.

В рамките на предаването звездата ще се превъплъти в общо 13 образа, като признава, че вокалните подвизи на високи токчета биха представлявали най-голяма трудност за него.

„Очаквам да бъде наистина забавно и разбира се – предизвикателно. Убеден съм, че ще бъда заобиколен от достойни колеги и артисти. Надявам се да успея да изградя успешен образ с автентично вокално звучене. Да си обръсна краката за женски образ и да обуя чорапогащник – това ще бъде истинско предизвикателство“, намигва още актьорът от „Столичани в повече“.

Докато той се бори с дългите перуки и макиажа пък английският език ще се окаже най-голямото препятствие по пътя към успеха в предаването за Софи Маринова.

Ромската перла бе първият официално обявен участник в новия сезон на Като две капки вода. „Интересно ми е как ще звуча на английски – със сигурност ще ми се падат и такива парчета. Всички знаят уменията ми в балканските песни, но световни хитове и шлагери от поп музиката не пея“, притеснява се Софка, която от години е фен на риалитито.

Сред звездите, които според спекулациите ще се впуснат в имитации на изпълнители от ранга както на Лили Иванова и Фреди Меркюри, така и на Наско Ментата, са още естрадната прима Маргарита Хранова и фолкидолът Константин.

Фенове си пожелават в рамките на новите епизоди на предаването да видят на малкия екран и „яката дупара“ на родния поп – Гери-Никол.

Станимир Гъмов, който вече се разписа с участие в Като две капки вода пък се очаква да влезе в ролята на ментор, като замести на позицията Милица Гладнишка, пише Монитор. Шестият сезон на шоуто за актьорски превъплъщения ще стартира по Нова тв от 26 февруари.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !