Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Джена за Тейтъм: Има дни, в които не се обичаме така силно

отпечатай новината

12.02.2018 11:18 | Видян 2270 пъти

Джена за Тейтъм: Има дни, в които не се обичаме така силно

Бракът на Чанинг Тейтъм и Джена Дюън изглежда безупречен. Съпрузите изкарват много време заедно и отглеждат дъщеря си Евърли. Какво обаче смята звездата за брака си? В интервю за Health брюнетката споделя какво ѝ е струвало да стопи корема си след раждането. Тя не пропуска да разкаже как отглежда дъщеря си и какви са отношенията ѝ с Чанинг.

„Когато хората говорят, че животът ни е прекрасен, ми идва да крещя! Обяснявам им, че никой не е идеален. Определена роля в отношенията, разбира се, играе личностното израстване.

Ние действително пораснахме заедно. Така двойката може да бъде съзнателна и да иска да работи над своите отношения. Ние бяхме готови за това. Винаги сме изповядвали и еднакви ценности. Но не сме идеални. Шегувате ли се? Караме се както и всички двойки. В някои моменти не сме на едно мнение и има дни, в които не се обичаме така силно“.

Джена също споделя и за възпитанието на дъщеря им. Оказва се, че 4-годишната Евърли я е последвала и също е станала вегетарианка. По думите ѝ, тя не я е карала да се откаже от месото, но момиченцето само взело това решение.

„Евърли е вегетарианка, предимно защото готвя за нея здравословна и полезна храна. На нея й харесва. Тя разказва на всички, че не яде месо, въпреки че ѝ казвам, ако иска да пробва.“

Чанинг Тейтъм и Джена се запознаха през 2006 г. по време на снимките на В ритъма на танца. Двамата започват да се срещат и след три години сключват брак.

През май 2013 г. се роди и дъщеря им. През септември се появиха слухове, че двамата чакат второ дете, но тази новина бе опровергана.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !