Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

В дома на Дженифър Анистън

отпечатай новината

12.02.2018 12:19 | Видян 2035 пъти

В дома на Дженифър Анистън

Внушителното бюро в домашния офис на Дженифър Анистън изглежда сякаш извадено от международен конгломерат и със сигурност излъчва авторитет.

"Чувствам се изключително силна, когато седя на това бюро - толкова силна, че всъщност почти никога не съм там", шегува се актрисата. Вместо това Анистън предпочита да работи в относително скромната, слънчева кухня на имението си в Лос Анджелис, в която живее със съпруга си, актьора и сценариста Джъстин Теру, и трите им кучета. "Това е много по-уютно", обясни тя.

Трудно е да не обичаш Дженифър Анистън. Повече от две десетилетия, след като звездата от  Приятели претендира за титлата Сладкото сърце на Америка, тя си остава любима на феновете.

Анистън може да се гордее с още нещо: Тя има страхотен вкус.

„Ако не бях актриса, щях да стана дизайнер. Обожавам този процес. Има нещо – когато избираш тъканите или си на етап финални декорации – което храни душата ми“, казва Анистън по повод интериорните решения в имението, с което се сдобиха през 2011 година за 22 милиона долара.

Тя и Джъстин се опитаха първо да се устроят за постоянно в Манхатън, но напористите папараци там, които денонощно окупираха входната врата на жилището им, в крайна сметка ги накараха да се завърнат в Лос Анжделис.

Актрисата наема интериорния дизайнер Стивън Шейдли и с негово помощ преобразяват имението. „Джен много обича дърво, камък и бронз. Това са материали, в които има дълбочина. Без значение колко красиво или луксозно е нещо, най-важното за нея е да създава усещане за топлота и уют, да те приканва да останеш“, казва той. Самата Анистън определя дома си като „Старият свят се среща с Новия свят“.

Снимки може да видите в Галерията ни!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !