Разединените звезди в Hell's Kitchen...

Разединеният отбор на Златните в Hell's Kitchen остава в...

Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Алисия мечтае за грижовен мъж

отпечатай новината

12.02.2018 17:32 | Видян 2923 пъти

Алисия мечтае за грижовен мъж

Въпреки, че до момента фолк дивата Алисия не е получавала предложение за брак, което да я накара да застане пред олтара, певицата споделя, че след три дълги връзки в живота все пак би се задомила при подходяща възможност. „Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак бих приела на драго сърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да създам семейство и да имам деца.

Голяма част от приятелките ми вече са омъжени и аз също се замислям да направя подобна крачка”, сподели красивото миньонче. До момента Алисия много пъти е заявявала, че никога не е имала фиксидея да бъде булка, въпреки, че сериозните връзки в живота си.

След раздялата с Валери Божинов няколко месеца певицата страдаше за изгубената любов. Самотната майка дълго не можеше да намери заместител на футболиста, който пък бързо сви гнездо с друга красавица. Лъч надежда за сърцето на Алисия беше връзката ù с вратаря Ники Михайлов.

Точно когато всички очакваха двамата да направят най-важната крачка, миньончето и по-младият от нея спортист се разделиха. Милионерският наследник Жорко Бирмата също се оказа неправилният човек за певицата. Сега тя очаква принца на своите мечти.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !