Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Меган и Хари се венчаят на 19 май

отпечатай новината

12.02.2018 17:48 | Видян 3872 пъти

Меган и Хари се венчаят на 19 май

Внукът на британската кралица Елизабет Втора принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще преминат с карета по улиците на град Уиндзор, след венчавката си. Вече официално стана ясно, че датата е 19 май.

Така двойката иска да сподели съдбовния си момент с повече хора, предадоха световните информационни агенции.

Принц Хари, който е пети поред в наследяването на престола, и Меган Маркъл – звездата от телевизионния сериал „Костюмари“, оповестиха годежа си миналата година.

Сватбата ще се състои в параклиса „Сейнт Джордж“ на замъка Уиндзор. Размяната на обети ще бъде извършена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна церемония ще бъде ръководена от епископ Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор.

Малко след сватбената церемония, двамата ще се появят за първи път публично като съпруг и съпруга и ще преминат в процесия с карета по близо 3-километров участък в града.

Обиколката им ще започне в 15 часа българско време.„Те се надяват това кратко пътуване да даде възможност на повече хора да се съберат в Уиндзор и да се насладят на атмосферата в този специален ден“, пише в съобщение на двореца Кенсингтън с подробности за сватбата, съобщава Dnes.bg.

Процесията ще завърши с преминаване по дългия, широк булевард от 17-и век, който води до замъка Уиндзор, дом на британските крале и кралици от почти 1000 години.

След нея, принц Хари и Меган Маркъл ще се присъединят към гостите си на прием в двореца. Бащата на Хари принц Чарлз ще бъде домакин на вечерен прием за близки приятели и членове на семейството.

Сватбата вероятно ще предизвика голям интерес по света, както беше при по-големия брат на Хари, Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън през 2011 г., чието бракосъчетаване наблюдаваха 2 милиарда души.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !