Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Силви Вартан се сбогува с Джони Холидей в кино

отпечатай новината

14.02.2018 09:59 | Видян 2426 пъти

Силви Вартан се сбогува с Джони Холидей в кино

Поп звездата стартира турнето си в Le Grand Rex в Париж

Най-успешния ни експорт в световната поп музика Силви Вартан ще почете паметта на Джони Холидей с концерт в легендарната Le Grand Rex в Париж. Със своите 2700 места залата се ползва със славата на най-голямото кино в Европа, а на сцената ѝ са се подвизавали артисти като Pet Shop Boys и Кели Кларксън.

Това ще бъде първата спирка от турнето Forever Sylvie, а веднага след последния бис на френска земя Силви ще потегли към родната България. Шоуто ѝ ще бъде бляскав и сантиментален реверанс към Холидей, от брака с който звездата има син Давид.

Френският Елвис почина в началото на декември след кратка битка с рака. „След 15 години спокойно мога да кажа, че истинската любов никога не умира. Някои хора успяват бързо да се възстановят и да приемат загубата на любим човек, но аз не съм един от тях. Ще бъде трудно.“, споделя Силви.

На 19 и 21 април момичето, чиито житейски път започва от село Искрец, ще ни разплаче със своето Облаче ле, бяло в ДКС във Варна и в зала 1 на НДК, пише Монитор. При всяка своя визита у нас певицата посещава Българския червен кръст, който от години работи с нейната фондация Силви Вартан за България, занимаваща се с осигуряването на медицинско оборудване за болници.

Макар да избягва темата за добрините, които върши, подаръците и събраните средства от благотворителните дейности на Вартан възлизат на стотици хиляди левове.

"Винаги с вълнение се връщам в България, защото корените ми са от тук. Първият престой за мен беше много вълнуващ, когато с брат ми се върнахме тук през 1990 г и създадохме фондацията си в помощ на българските деца и болници. Аз ви имам в сърцето!", сподели при последната си среща с бг фенове Вартан през 2016-та.

Тогава тя представи в столичен клуб своята книга Мама и за пореден път погъделичка слуха на присъстващите с кокетна смесица от български, английски и френски в речта си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !