Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Бивша на Криско: Той няма пари, дава ги за съмнителни субстанции

отпечатай новината

14.02.2018 12:16 | Видян 2628 пъти

Бивша на Криско: Той няма пари, дава ги за съмнителни субстанции

"Криско е най-стиснатият човек, когото познавам. Приказките, че е най-богатият ерген у нас, не са верни, защото голяма част от парите му отиват за съмнителни субстанции. В същото време се скъпи да плати сметката в ресторанта“, разказва бивша приятелка на рапъра Кристиан Талев пред Галерия, пожелала анонимност.

По думите ѝ изпълнителят на Базука бил непоправима скръндза. Единственото перо, по което бил склонен да вложи по-солидни средства, били музикалните му проекти. За всичко останало си броял стотинките и гледал „да мине метър“.

Дори тузарският му апартамент в столицата бил на кредит и обзаведен изключително безвкусно и евтино.

„Един-единствен път ме заведе на почивка, като плати единствено билетите, а за всичко останало деляхме сметките до стотинка“, разказва бившата на Криско. И допълва, че не е единствената на това мнение. Други момичета, имали връзка с Талев, се оплаквали от същото отношение. Нещо повече – всичките му приятели го познавали като Криско-Стиско и се шегували, че мотото му е: „Имам, защото не давам“.

„Колкото и да си му близък, никога няма да ти услужи с пари назаем, дори и да става въпрос за дребна сума. Но когато някой ще черпи, Криско е първа кипра“, продължава с разкритията разочарованата дама.

Неотдавна плеймейтката Ася Капчикова също обвини рапъра, че е стиснат като менгеме. Криско и Ася бяха заедно повече от 1 година, но за това време моделката разкри, че не е видяла едно бижу от гаджето си.

За рождения ѝ ден по чудо я зарадвал с букет цветя. Може би именно скъперничеството му е станало причина двамата да се разделят.

Настоящата приятелка на рапъра – Цвети Петрова, все още не се е изказвала по темата. Прави впечатление обаче, че с Криско често пътуват до екзотични дестинации. Имайки предвид професията ѝ на танцьорка, едва ли Цвети сама си плаща масрафа…

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !