Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Поли Генова с нов сингъл

отпечатай новината

15.02.2018 15:37 | Видян 1652 пъти

Поли Генова с нов сингъл

Поли Генова направи официално представяне на видеоклипа към новия си сингъл "Твоя". Броени дни преди празника на влюбените Поли Генова направи премиера на парчето, което е посветено на всички влюбени с посланието да се обичат, без да се притежават.

Музиката, текстът и аранжиментът на „Твоя“ са дело на Боян Христов, а самата Поли Генова е музикален продуцент на песента. Клипът към видеото е впечатляващ, изключително нежен и въздействащ, а негов режисьор е Петър Вълчев. Видеото към „Твоя“, в което Поли Генова е облечена с булчинска рокля излиза буквално дни след като певицата публикува в социалната мрежа многозначителна снимка, на която носи прекрасен пръстен с малък диамант.

Веднага след това всички започнаха да си задават въпроса – „Ще се омъжва ли скоро блондинката?“. Дали по този начин тя не дава отговор – предстои да разберем.

След като изтеклата година беше изключително успешна за Поли, тъй като тя бе отличена с една от най-престижните статуетки в българския шоубизнес – „Певица на годината“ на БГ Радио, сега 2018 г. изглежда още по-обещаваща за нея, съдейки от видяното в новите ù песни „Господин Президент“ и „Твоя“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !