Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мара сам самичка за Свети Валентин

отпечатай новината

15.02.2018 16:56 | Видян 2889 пъти

Мара сам самичка за Свети Валентин

Отварачката не е празнувала с приятеля си - старозагорски бизнесмен, тъй като той е избрал да бъде със семейството си. Уговорката между двамата е да се виждат единствено през почивните дни, а през седмицата Мария да си стои в София.

Тъй като празникът на влюбените се падна в сряда, двамата се радвали един на друг от разстояние, пише в. "България днес".

Мара Отварачката пък приела ангажимент да пее в популярна столична дискотека, където била в компанията на разгорещени студенти, но не и на възлюбения си. След официалната си раздяла с младия милионер Християн Гущеров изпълнителката се лута в търсене на любовта и не може да се установи при един мъж.

Мария дори правеше опити да се върне при бившия си съпруг, но той така и не се съгласи да я приеме обратно в живота и дома си, тъй като не беше съгласен с начина й на живот - обикаляне по дискотеки, разголвания пред непознати мъже и често отсъствие от вкъщи. Сега Мария може да живее точно по този начин, но няма при кого да остане за празника на влюбените.

Затова и решила, че ако има много работа, няма да мисли за проблемите си в личния си живот. Тъгата в настроението на Мария през последните дни се усеща от най-скорошните й публикации в социалните мрежи. Тя си пуска снимки, на които е без грим и изглежда сякаш гледа в нищото. Вероятно така изпълнителката намеква, че е тъжна, че няма да си има човек до себе си за Свети Валентин.

източник: novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !