Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ани Ленъкс никога не би станала моден дизайнер

отпечатай новината

11.02.2009 16:45 | Видян 1628 пъти | Гласували 1

Ани Ленъкс никога не би станала моден дизайнер

Певицата Ани Ленъкс е известна с чувството си за стил, но категорично отхвърля идеята на стане дизайнер, защото не иска да бъде собственост на определена модна къща.

"Не отдавам предпочитание на никого. Не бих искала да бъда лице на никой дизайнер. Това не е моята същност. Аз не съм модел. Аз съм артист, така че не бих искала да стана собственост на някоя модна марка", категорична е певицата, която пристигна в Ню Йорк малко преди началото на Седмицата на модата в града. 54-годишната шотландска певица, която скоро ще издаде албум с най-големите си хитове, "The Annie Lennox Collection", стана известна с шокиращия си стил през 80-те години като част от дуета Юритмикс.

Ленъкс не упреква другите звезди, че отдават предпочитание на определени дизайнери, но тя би искала да остане безпристрастна към модната индустрия. Въпреки че харесва дрехите, певицата споделя, че има в гардероба си предимно евтини облекла. "Половината от дрехите ми са евтини и дори втора ръка и аз просто ги съчетавам по свой собствен начин", заявява тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !