Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Михаела Филева се впусна в нова любовна афера

отпечатай новината

16.02.2018 11:20 | Видян 2437 пъти

Михаела Филева се впусна в нова любовна афера

След поредица раздели и събирания, Михаела Филева окончателно е зарязала рапъра Павел и е заживяла с т.нар. писател Димитър Калбуров.

Свалката между двамата била от преди цяла година, но чак сега певицата намерила сили окончателно да сложи край на старата любов, за да се отдаде на новата. Михаела и Димитър се запознали още в началото на 2017-а покрай участието на изпълнителката в Пощенска кутия за приказки, където редовно се четат творби на Калбуров.

Между двамата веднага пръхвръкнали искри, а през пролетта на миналата година стана ясно, че Мишето е зарязала официалното си гадже Павел, пише Уикенд. Тогава се заговори, че рапърът ѝ е сложил рога с друга брюнетка.

Говори се, че всъщност първата, която е изневерила, е била Филева. Тя не устояла на изкушението на чаровния Калбуров. Оказало се обаче, че старата любов на певицата към колегата ѝ дълго не хванала ръжда.

През лятото те имаха общо турне и колкото и да се опитвали да общуват само на сцената, не се получило. Искрите между тях отново започнали да пламтят и двамата решили да рестартират връзката си.

Именно тогава Калбуров пише едни от най-прочувствените си любовни текстове, за които се твърди, че са вдъхновени от хубавата Михаела. Въпреки всичко тя и писателят не прекъсват контактите си, благодарение на съвместните си участия в Пощенска кутия за приказки.

Нещо повече – макар да има връзка с Павел, през лятото стройната красавица споделя, че на нощното си шкафче държи книга на Калбуров, без която не заспива. Тя така и не се почувствала щастлива с рапъра.

Че любимката на Графа се е събрала с писателя, се заговори към средата на януари, когато тя сподели на страницата си във Фейсбук снимка, пусната от него. На фотоса се виждат краката на мъж и жена, които четат. Тогава обаче отношенията между двамата все още не са били доизяснени. Днес те вече споделяли общо жилище.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !