Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Звезда на Playboy: Бях любовница на Доналд Тръмп

отпечатай новината

16.02.2018 17:44 | Видян 2782 пъти

Звезда на Playboy: Бях любовница на Доналд Тръмп

Бях любовница на Доналд Тръмп, заяви бившият модел на Playboy Карън Макдугал, написа Ню Йорк дейли бийст. Американският таблоид е получил писмо от осем страници, в което жената подробно описва връзката си със сегашния президент на САЩ.

"Ние се запознахме на парти, организирано от Playboy през 2006 г. Когато го видях за пръв път, краката ми се подкосиха. Бях очарована от него до замая", разказа актрисата и манекенката.

"След първата ни интимна нощ Тръмп ми каза, че съм много добра", допълни Макдугал. Звездата от мъжката библия посочи още, че тя е посещавала своята изгора в Ню Йорк, а нейният любовник й връщал визитите, когато е бил в Лос Анджелис.

"Той идваше в Града на ангелите не само по работа", се посочва още в изповедта. Моделът припомня, че докато 45-ият стопанин на Белия дом е въртял любов с нея, той е вече е бил женен за Мелания Тръмп.

"Аз се запознах и с госпожа Тръмп, и със сина на президента от брака му с Ивана Зелничкова - Доналд младши на вечеря в Ню Йорк. Там бе и риалити звездата Ким Кардашиян. Това стана около два месеца преди да се разделим", написа още Макдугал.

Тя обаче не разкри причината защо на тяхната пламенна едногодишна връзка е бил сложен край. По-рано се появи информация как адвокатът на Тръмп - Майкъл Коен е дал 130 000 долара на порноактрисата от Сторми Даниелс през октомври 2016 г.

Срещу парите артистката от филмите за възрастни не е трябвало да разкрива интимните си отношения с политика по месец преди изборите за лидер на САЩ.

Източник: novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !