Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ерик Дейн се развежда

отпечатай новината

19.02.2018 14:55 | Видян 2543 пъти

Ерик Дейн се развежда

Актьорът Ерик Дейн, добил популярност в престилката на д-р Марк Слоан в Анатомията на Грей, скоро ще влезе в графата на „разведените“. Съпругата му и колежка Ребека Гайхарт подаде документи за прекратяване на 14-годишния им брак.

Като причина за решението си тя посочва „непреодолими различия“ и претендира за родителските права над децата им. Звездната двойка, която си каза заветното „да“ през 2004 г., възпитава две дъщерички - Били и Джорджия.

Близки до Дейн издават, че разводът най-вероятно е породен от тежката му депресия и от факта, че Ребека няма сили да се справи с това, пише Монитор. През изминалата година той лекува психиката си в специализиран център в рамките на няколко месеца, а през 2011-а се бореше и с пристрастяването си към болкоуспокояващи хапчета.

„Взех си малко почивка. Депресията, която ме повали, ме накара да се чувствам странно. Много е сериозно, но е и много истинско. Много е страшно да се събудиш и да не искаш да ставаш от леглото“, изповяда се в Today show тогава той.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !