Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Венета Райкова се събра с Тишо

отпечатай новината

19.02.2018 15:10 | Видян 2839 пъти

Венета Райкова се събра с Тишо

Венета Райкова направи обрат в живота си и се събра отново със съпруга си Тишо, с когото се разведе. Водещата на Папараци демонстрира близост и намекна, че двамата са много щастливи.

Тя публикува във Фейсбук снимка от рождения ден на сина си Патрик, на която се вижда, че тя и Тишо отново са близки, а към снимката добави коментар: "Чувствам се като принцеса тази вечер!! Двама мъже искат да платят сметката!! Малкия кавалер вече се чувства голям и се кара с баща си и иска да плати сметката!! Все пак баща му плати.."

И, за да няма съмнения, Венета Райкова написа: "Беше страхотна вечер! Имам най-страхотния син на света и най-страхотния бивш съпруг!"

Водещата обяви, че се разделя с нашумелия покрай Биг Брадър ресторантьор Тишо изненадващо, пише БЛИЦ. Независимо от идилията им, която се виждаше на семейните им снимки, тя призна, че двамата няма да живеят заедно.

След това предприе и тотална промяна във външния си вид и смени дори прическата си, накъдри си косата и си сложи екстеншъни. Венета Райкова захвърли дори брачната си халка с черен диамант, заменяйки я с много по-семпъл пръстен. Но явно връзката ѝ с Тишо още не е пресъхнала, защото тя и той сияят на снимката от рождения ден на сина им.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !