Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Софка затъна в борчове

отпечатай новината

20.02.2018 13:33 | Видян 1944 пъти

Софка затъна в борчове

Певицата Софи Маринова дължи хиляди левове на свои заможни приятели и познати.

Става дума за невърнати пачки от порядъка на 150 000 лева. Близки до певицата разкриват, че тя искала крупни заеми, които след това не връщала. Парите пръскала основно по Гринго, допреди той да бъде окошарен в ареста през есента с обвинения за изнудване. Софка обичала да демонстрира висок стандарт на живот, макар че вече не изкарвала тлъсти хонорари.

Към днешна дата тя можела да си позволи баровски придобивки, разчитайки единствено на участията си. Затова се научила да иска заеми, но после не ги връщала.

Маринова пилеела парите за нови коли, дрехи, ресторанти, да глези сина си Лоренцо, както и за всевъзможни луксозни джаджи.

В Етрополския край се говори, че Софи все молела за отсрочки, но така и не събирала нужните средства да приключи задълженията си, пише седмичник. Някой от нейните кредитори разчитат да си приберат парите след участието на певицата в шоуто Като две капки вода.

Според запознати певицата е влязла в омагьосания кръг с кредитите и била принудена да проси пари, но причината не е Гринго, а голям кредит от финансова институция. Тя не внасяла редовно в банката и така се натрупали огромни лихви, които певицата няма възможност да погаси.    

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !