Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ива Няголова: Всичкя плеймейтка трябва да има психиатър

отпечатай новината

21.02.2018 12:45 | Видян 2647 пъти

Ива Няголова: Всичкя плеймейтка трябва да има психиатър

Моделът Ива Няголова твърди, че всички, кандидат-плеймейтки трябва да минават тест за интелигентност и психотест, пише ПИК. Красавицата е убедена, че трябва да има уникален етичен кодекс на плеймейтките, който да ги предпазва от излагациите.

"Напълно подкрепям тези предложения. Наслушахме се и се нагледахме на пошли и просташки прояви от определени плеймейтки, които злепоставят не само себе си, но и всички останали жени като цяло. Затова нека има психотест, защото момичетата трябва да са читави и отделно всяка да си има личен психиатър, който да им следи състоянието", призова Няголова по Нова тв.

Наред с това, тя предлага и личен педагог за всяка плеймейтка. За да знаят азбуката, химна и столиците поне на европейските държави.

"Нека ги научат какво и как да говорят и да не се държат непристойно. Също така задължително участничките да умеят да събират, изваждат, умножават и делят. Както и да познават народните будители, основните български автори и техните произведения. Нека момичетата имат морал и не петнят името на жената", призовава Няголова.

Самата Няголова е носител на титлата Playmate Replay. И след като грабна първото място заяви, че е редно моделките да имат по-качествено поведение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !