Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Властта на кумовете и каратистите

отпечатай новината

23.02.2018 14:25 | Видян 1428 пъти

Властта на кумовете и каратистите

Вий помните ли Митко Каратиста, че днес слушаме премиера, че нямал как да повлияе на ЧЕЗ? А знаете ли от коя партия е съветник в столицата съпругата му?...
 
Едно време, като премиер, Костов викаше, че "всички сме братовчеди", имайки предвид, че ТЕ СА СИ. Сега всички са кумове. Теменужка, като кума на Гинка и министър на енергетиката вчера беше усмихната и нямаше какво да каже за сделката, с която кумицата й взе ЧЕЗ. Нищо, че фирмата й има 11 000 лв. загуба, пък вади 625,9 млн.лв. за ЕРП-то. Няма банка, която да дава подобни заеми на фирма на загуба, не дава и лев на кредит.
 
За Делян Добрев и неговия Кумгейт толкова е говорено и всуе. Кръгът на политика, който като нищо ще ни сложат за следващ министър на енергетиката, си управлява всички възлови държавни енергийни дружества. Воглаве с Булгартрансгаз, където починалият управител беше кум на депутата Александър Ненков, който пък е син на шефката на КЗК и конституционен съдия, и чиято съпруга работи в ... Булгартрансгаз. След кончината дружеството се управлява от друга дама от кръга на Добрев от Хасково, а след нея идва изпълнителен директор не просто от Кумгейт, а чиято съпруга работи при майката на Ненков в КЗК. Даже премиерът е кум на един от бордовиците във фирмата.
 
Живеем под властта на кумовете. Кога ли ще бъдем под властта на Умовете?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !