Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мария Илиева се връща на сцената за 8 март

отпечатай новината

26.02.2018 11:50 | Видян 1789 пъти

Мария Илиева се връща на сцената за 8 март

Поп иконата с ограничени участия заради бебето

Само месец и половина след като стана майка за пръв път поп иконата Мария Илиева се завръща на голямата сцена. „Вече много ми се пее и сцената много ми липсва!”, сподели нетърпеливо тя пред Монитор.

Първото ѝ участие след раждането на сина ѝ Александър ще бъде навръх празника на жената в пловдивския клуб W Club. Два дни по-късно, на 10 март, певицата ще зарадва и феновете си във Варна.

Двете дати ще са премиера и на последното парче Всичко, което за пръв път ще бъде изпълнено на живо. Хитът излезе само седмица преди синът на поп звездата да проплаче и до момента Мария го е пяла само на записите в студиото.

След раждането изпълнителката посвети цялото си време на бебето и напълно изчезна от светлините на прожекторите. Тя обаче бързо се е върнала във форма и се чувства готова да застане зад микрофона отново.

Въпреки всичко Мария е решила силно да ограничи участията си и да поема само ексклузивни ангажименти, за да се фокусира върху грижите за дългоочакваната си рожба.

Още преди Александър да се появи на бял свят певицата сподели, че се грижи за музикалния му вкус и го възпитава с класически произведения на Бетовен, Моцарт и Шопен. Пускала му е и фолклорни изпълнения на хора на нейната майка Ваня Монова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !