Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Бившият на Бритни Спиърс я изнудва

отпечатай новината

26.02.2018 15:40 | Видян 2036 пъти

Бившият на Бритни Спиърс я изнудва

Бившият съпруг на Бритни Спиърс – танцьорът Кевин Федерлайн я изнудва за по-висока издръжка за децата им. Причината – шоуто й в Лас Вегас Britney: Piece of Me събра 137 милиона долара за четири години. Доводите на К-Фед, както още е известен мъжът, са изградени на факта, че е гледал синовете им по време на спектаклите.

36-годишната поп икона се надява да се размине от дело и да се стигне до споразумение. „Бритни няма да се занимава с въпросите по издръжката. Тя ще остави баща си Джейми и адвокатите й да се справят с това. Все пак, Джейми няма да се примири с нещо, което смята за безумно искане“, сподел пред сп. Us Weekly близък до звездата.

Спиърс и Федерлайн си казаха заветното „да“ през 2004-а и прекъснаха отношенията си три години по-късно. Те възпитават две момченца – Престън и Джейсън, родителските права за които са поверени на таткото.

Певицата изгуби попечителството през 2008 г., когато се срина публично и трябваше да влезе за дълго време в рехабилитационен център. Тя изплаща издръжка от 20 хиляди долара на месец на К-Фед.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !