Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Харви Уайнстийн фалира

отпечатай новината

26.02.2018 18:05 | Видян 2426 пъти

 Харви Уайнстийн фалира

Основателят на филмовата компания „Уайнстийн“ е подал документи за обявяване в несъстоятелност. Това се случва, след като преговорите с потенциални инвеститори са се провалили, събщава Би Би Си.

Преговорите приключили, след като миналата седмица щатът Ню Йорк заведе иск срещу студиото на Харви Уайнстийн. От борда на директорите заявили, че банкрутът е единственото възможно решение.
 
Маститият продуцент е обвинен за десетки сексуални посегателства над жени от филмовата индустрия, включително изнасилвания. Сред жертвите му са известни актриси, но също и служителки в компанията му. Досега той отхвърля всички обвинения.
 
„Уейнстийн къмпани“ е в активен процес на разпродажба, надявайки се да запази активите си и работните места. Днес тези разговори приключиха без подписано споразумение“, се посочва в изявление на борда на директорите, където се добавя, че банкрутът е единствената възможна опция за запазване в максимална степен на активите на компанията.
 
Както БЛИЦ съобщи, срещу нея е заведен иск от щата Ню Йорк за това, че не е защитила служителките си срещу сексуалния тормоз на Харви Уейнстийн. Твърди се, че той заплашвал служителите си и с убийство.

източник: БЛИЦ
Снимка: Getty Images/ Guliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !