Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Нова заплаха за живота на Трифонов

отпечатай новината

27.02.2018 16:53 | Видян 3626 пъти

Нова заплаха за живота на Трифонов

Слави Трифонов получавал няколко пъти досега заплахи за живота си.

Последно това се случи навръх Свети Валентин, когато 42-годишният Рейхан Мехмедов се обажда на тел. 112, разкривайки намеренията си да убие тв водещия, защото… преди 8 години на 1 март шоуменът му нанесъл вреда… без да уточнява каква е тя. Наскоро на Дългия се заканил още един човек. Този път става дума за мастит бизнесмен – обожател на актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова.

Подопечни на бизнесмена, за когото се твърди, че е тайнственият придружител на миската в скорошната ѝ екскурзия до Колумбия, му подшушнали, че след като се запознала със Слави Трифонов, Недкова хлътнала до уши по учиндолеца, пише Шоу. И реакцията му не закъсняла. Той не само се заканил да прекрати аферата между двамата, но ако се наложи – да стигне и по-далеч.

„Не ме е страх от заплахите. В крайна сметка не ми се случва за първи път“, лаконичен бе Дългия, и добави, че той и предаването му са били заплашвани и с бомба преди време.

Близки до Недкова издават, че увлечението на Нора не е от вчера, а Трифонов дълго и упорито я е ухажвал. Двамата вече имат зад гърба си и романтична вечеря в един от баровските столични ресторанти.

„Слави удари дъното с Недкова! Видяхме що за стока е в Черешката на тортата, много ниска топка“, изригнаха в мрежата.

Припомняме, че в края на миналата година Нора бе гост в Шоуто на Слави, малко след като стана новата Мис Плеймейт. Оттогава датира и техният флирт. Малко след това се случва и първата им среща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !