Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мис Свят-България блесна на Седмицата на модата в Милано

отпечатай новината

28.02.2018 09:58 | Видян 2590 пъти

Мис Свят-България блесна на Седмицата на модата в Милано

Вероника Стефанова, която представи страната ни на последното издание на Мис Свят, се включи в Седмицата на модата в Милано. Красавицата дефилира на шест ревюта в рамките на форума, като откри шоуто на украинската дизайнерка Юлия Федетска.

Българското момиче бе сред гвоздеите на събитието и на Кармен Клементе. Сред останалите брандове, в чиито дрехи Вероника се разходи по модния подиум в Милано, бяха Fedra Couture, Ferdinand, Luciana Adulari и Mia Stilo.

„На терен заснех и две фотосесии. Цялото преживяване беше разкошно, а благодарение на участието си в седмицата на модата, получих куп други предложения и комплименти от специалистите в Милано. Много съм щастлива. Сега ми предстои и ревю в Истанбул, получих предложения да стана лице и на две от марките, но все още преговаряме“, разкри Стефанова пред Монитор часове, след като се прибра от Италия.

Това не е първият пробив на чаровната блондинка в Милано. Дебюта си на модна седмица там тя направи само преди броени месеци, а доброто й представяне тогава доведе и до настоящата покана.

Припомняме, че въпреки че не се класира на финала на Мис Свят миналия ноември, тя успя да привлече за сътрудник председателката на конкурса Джулия Морли към благотворителната си кауза - изграждането на международен дом за страдащите от хранителни разстройства у нас.

Трескавата организация по основаването на центъра за борба с анорексията Вероника съчетава и със снимките към новия български сериал Онези, чийто първи епизод ще можем да изгледаме онлайн през април.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !