Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Тежки здравословни проблеми мъчат Радина Боршош

отпечатай новината

28.02.2018 12:16 | Видян 2852 пъти

Тежки здравословни проблеми мъчат Радина Боршош

Радина Боршош призна за големи здравословни проблеми. Красивата млада актриса припадала по време на тренировки за филма Привличане, в който играе една от главните роли. Самата Боршош разкри, че има проблеми с вестибуларния апарат.

„Щастлива съм, че съм част от това и съм от семейството на Привличане. Благодаря на Иван Вацов за този американски привкус на филма, за който говорят всички“, поде тя по време на пресконференция.

„Героинята ми е едно наивно и прекрасно момиче, обича всичко, бори се за любовта и чувствата си. Това, че се влияе, не значи, че е безхарактерна или безгръбначна, това е просто защото е наивна", призна Боршош.

„Благодаря на Яна, която ни изтърпя, защото трябваше да ходим на уроци по танци, досега не бяхме танцували така. Благодаря и на Мартин Макариев за свободата и че не ни задължи по никакъв начин с визията си. Благодаря на Башар - единственият продуцент, който може да дойде и да направи каламбур за един ден", каза още тя през смях.

Радина призна, че е започнала доста по-рано от партньора си тренировките в залата по танци при Атанас Месечков, пише БЛИЦ. "По-голямо дърво съм просто. Без шоколад не влизах в залата, повдигаше ми се. Вестибуларният ми апарат е на много ниско ниво. Трябва да си намериш точка и да се центрираш в нея при въртенията, аз не се справих и припадах", изплака тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !