Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фънки: Гери-Никол става за миячка на чинии

отпечатай новината

01.03.2018 11:50 | Видян 3321 пъти | Гласували 1

Фънки: Гери-Никол става за миячка на чинии

Гери-Никол най-вероятно ще бъде враг №1 на Димитър Ковачев – Фънки в „Като две капки вода“.

Скандалната певица отдавна е трън в очите на музикалния продуцент и затова се очаква той жестоко да я порязва в оценките.

„Коя е тая Гери Николова, бе? Чувам, че се съблича. Ама аз имам 5 порно канала вкъщи, в които има по-хубави жени от нея. И тази ми била поп звезда? Ще умра да се смея просто. Това момиче не става, нека не се заблуждаваме. Каква звезда си на 17 години, къде си била, кой те е видял? Защо не я закараме в Трън на концерт да видим какво ще стане? Ама то повечето звезди са отрепки. Една държава, в която няма рок, трябва да ти е ясно накъде отива“, изригна Фънки в интервю на „Галерия“ преди 2 години.

Любопитното е, че тогава той не беше чул нито едно парче на Гери-Никол. Помоли репортер на изданието да му покаже неин клип в интернет. Ковачев се потресе от видяното и се хвана за главата. След което каза, че от нея нищо няма да стане. А на въпроса дали има шанс тя да пробие в чужбина, Фънки се изсмя и отсече, че навън от нея може да стане само миячка на чинии.

„Ще работи на тротоара. А след 5-10 години ще напълни тумбака и хайде в кухнята. Ще стане свиня и край. Другият вариант е любовница на мутра“, заключи Ковачев.

Към днешна дата Фънки е изгледал цялата продукция на Гери и признава, че тийнейджърката има гласови възможности, но парчетата й са прекалено елементарни.

„Сега в „Капките“ ще я видим що за стока е, защото тук се пее на живо. Онова в „Ютюб“ е нагласена работа. Ако на сцената успешно се превъплъти в различни образи, значи може ида има някакво бъдеще“, прогнозирал Фънки. Близки до него коментират, че не е изключено, че след няколко предавания той ще промени мнението си за Гери и ще започне да я хвали.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !