Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Годеницата на принца

отпечатай новината

03.03.2018 09:00 | Видян 2835 пъти

Годеницата на принца

Отсега знаем, че Меган Маркъл и принц Хари ще са топ новина на 19 май, защото тогава ще е тяхната сватба. Какво обаче не знаем за новия член в кралското семейство.

Според официалното изявление на британското кралско семейство сватбата между Меган Маркъл и принц Хари, или Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, ще се състои на 19 май 2018 г. Изявлението стана след официалната визита на младата двойка при кралицата, продължила точно час, по време на която са изпити големи количества чай.

Кралица Елизабет Втора е преживяла немалко драматични чаепития – тя има 4 деца, 8 внуци и 5 правнуци и е първият британски монарх, достигнал „сапфирен“ юбилей със своите 65 години на престола. Известни са думите на Чърчил: „Несъмнено ще съветвам наследника ми да си подготвя домашното старателно преди аудиенция при кралицата“. Как ли се е подготвила Меган Маркъл?

Известно е на всички, че тя е на 36, с 3 години по-голяма от Хари, американка, от смесен произход, разведена, протестантка. Но малко хора знаят, че нейният бивш съпруг в момента работи по телевизионно шоу за мъж, чиято бивша жена се среща с принц. Как ли му е хрумнало? Той вече сподели пред пресата, че кралското семейство ще бъде неприятно изненадано от характера на егоистичната и самовлюбена Меган, която е готова на всичко за слава и пари.

Саманта, доведената сестра на Меган от първия брак на баща й, пък се готви да пише мемоарна книга и вероятно да разкаже пикантни подробности за сестра си, въпреки че двете никога не са живели под един покрив. Саманта е на 52 години, живее във Флорида, диагностицирана е с множествена склероза. Има три деца, два развода, бивша актриса и модел е, сега се определя като писател и лайф коуч.

Бащата на Меган Томас Маркъл е носител на награда Еми и дългогодишен директор на фотографията на сериала „Женени с деца“. Меган израства на снимачните площадки на Холивуд и естествено, се записва да учи театър, а после завършва и международни отношения. Изявява се като актриса и модел, а също и като хуманитарна активистка. Кара последен модел фолксваген голф и има две кучета – бигъл и лабрадор, които смениха топлите зими на Калифорния с хладния английски климат. Радва се на голяма популярност в мрежата – с 2 млн. последователи в инстаграм и с 400 000 в туитър.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !