Деси Цонева залага по мачове

Деси Цонева залага на мачове от световното първенство в...

Луиза Григорова плаче за роля

Луиза Григорова плакала като дете за роля в...

Митко Пайнера тежко посече Галена

отпечатай новината

02.03.2018 11:34 | Видян 955 пъти

Митко Пайнера тежко посече Галена

За втора поредна година музикална компания Пайнер няма да раздава годишни награди, Галена и Коцето най-тежко ще пострадат от това решение. Галена и Константин бяха безспорно най-добрите фолкаджии и щяха да се приберат със статуетки, но сега ще останат с празни ръце.

Още миналата година Пайнера взе решение да не раздава награди, тъй като около церемонията винаги има напрежение и скандали между изпълнителките, пише седмичник. Битката за певица на годината успя да скара Галена и Преслава, които в продължение на десетилетие бяха неразделни приятелки и дори живееха заедно.

Преди две години Галена отсвири наградите, тъй като в аванс научи, че статуетката отива при Преслава, а самата тя хвърли колосални усилия и средства за песни и клипове, които останаха недооценени.

"Има известна доза напрежение и вълнение между самите изпълнители покрай наградите, но то е по-скоро спортна злоба", коментира дипломатично Митко Пайнера. От музикалната му компания цари пълно мълчание по темата със статуетките. Традиционно те се раздават в края на февруари и тази година срокът за номинации отдавна е изпуснат.

Безспорно тежко ще понесе ситуацията Константин, който през последните години беше в сянката на младите си колеги Фики и Галин. Младежите неотлъчно бяха на първо място, а за по-стария им колега нямаше награда. През последните месеци кариерата на Коцето тръгна рязко нагоре.

Певецът участва в риалити шоуто Биг брадър и беше поканен в предаването за имитации Като две капки вода. Тези успехи ще останат без награда и това вероятно е подразнило изпълнителя, който също здраво се труди на музикалното поле.

На церемониите по раздаването на наградите през годините певиците са се карали не само заради големите отличия, но и заради дреболии. Имаше битки коя да открива и закрива концерта, коя ще блесне с по-мащабна хореография и дори коя ще надцака колежките си с по-разголена рокля. Всички тези битовизми доведоха до края на традицията да се дават статуетки, категорични са музикалните почитатели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !