Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гинка джитка с Ферари за половин милион

отпечатай новината

02.03.2018 13:05 | Видян 2976 пъти

Гинка джитка с Ферари за половин милион

Митичната Гинка Върбакова, която претендира да е новият притежател на българските активи на чешката енергоразпределителна фирма ЧЕЗ, е виждана да джитка със спортен автомобил Ферари за над половин милион лева.

Собственичката на никому неизвестната доскоро фирма Инерком е родом от малкото градче Стамболийски, което отстои на 17 км. От Пловдив. Тя и сестра ѝ Теодора са познати в бившия Нови Кричим като Пайтакови.

Нищо лошо не се чуло нито за тях, нито за майка им и баща им, твърдят отлично осведомени източници на Ретро.

Интересна фигура от роднините ѝ е чичо ѝ по бащина линия – Йордан Пайтаков. Той е познат на местните като футболен съдия, но е бил на ключова длъжност главен магазинер в най-голямото предприятие на Балканския полуостров и в системата на СИВ консервно предприятие Витамина.

Неговите нектари, компоти, кисели краставички, домати, лютеници и гулаши задоволяваха не само необятния пазар в СССР, но хранеха и по-претенциозни страни от бившия Източен блок като ГДР, Чехословакия и Полша.

След промените огромният комбинат с над 100 декара разгъната площ е купен от гърци, съсипан е и е превърнат в руини. Точно върху тези руини Матей Шутев изгражда соларен парк. Участник в това енергийно предприятие вече е г-жа Гинка, която носи фамилията на съпруга си – Върбакова. Какво точно прави Гинка с Шутев, не е много ясно.

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов е категоричен в ефир за съпруга на Гинка – Славчо, че е известен на ДАНС с афери за източване на телефонни импулси през БТК, местните хора нито потвърждават това, нито го отричат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !