Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Болезнени признания ни очакват в Скъпи наследници

отпечатай новината

06.03.2018 16:58 | Видян 2403 пъти

Болезнени признания ни очакват в Скъпи наследници

Опитите на Марин (Димитър Баненкин) да убеди Снежи (Искра Донова) да се отрече от думите си, че Ани (Лорина Камбурова) е негова дъщеря, удрят на камък. Той разбира, че двете с дъщеря му Катя (Даяна Ханджиева) са си направили ДНК тест и в най-скоро време всички във фамилията, а и в цялото село, ще научат Дочева наследница ли е Ани или не.

В крайна сметка опитите на Марин да отрича приключват и той признава истината на жена си. Как Венета (Ивана Папазова) ще приеме ситуацията - гледайте в новите епизоди на Скъпи наследници. Междувременно домакинята е решила да разучи по-добре Снежи. Дали пък един опознавателен обяд няма да е и първата стъпка към ново женско приятелство?

След като вече се възприемат като звезди, серия от инциденти карат Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) да се усъмнят, че над селото тегне прокоба. А причината са именно те и ловната дружинка, която наскоро уби два вълка. За да се справят със ситуацията, те решават да възстановят изгорялата в горския пожар църква. Тъй като средства липсват, се вслушват в съвета на Неда (Виктория Колева) да организират селски пазар. Ще има ли успех начинанието им – всяка делнична вечер, от 18:00 часа, по bTV.

Диди (София Бобчева) и Чочо (Юлиян Петров) все повече се дистанцират един от друг. Магазинерката решава, че ѝ е време да се еманципира, да си намери работа в столицата и да си хване богаташ. Начинът на живот на Чочо пък се харесва на Поля (Рая Пеева), която при поредната им среща най-накрая се осмелява да го целуне. Как ще реагира синът на кметския наместник?

Екстремно приключение на Катя и Любо (Дарин Ангелов) ще стане причина за среща между Ани и Борис (Орлин Павлов). Ще бъде ли това втори шанс за ново начало или момичето отново ще остане разочаровано? След солидно количество изпит алкохол всеки от двамата приятели ще се окаже пред портите на любимото си момиче. Как ще реагират дамите на появата им?

Изглежда Станислав (Петко Венелинов) си е намерил майстора в лицето на Зорица (Стефания Кочева). Дългоочакваната от него целувка ще предположи по-голяма интимност. Софийският нехранимайко обаче ще се откаже в последния момент. Каква е причината – в новите епизоди на Скъпи наследници.

Косьо, Иван, Любо и Ленин (Филип Аврамов) получават възможността и за първо участие на групата им. Рокаджиите ще се изявят пред съселяните си в кръчмата, а дали всичко ще приключи с ръкопляскания или с абсолютен крах - гледайте от 18:00 часа, по bTV.

В Бели Вит неочаквано се появява съпругата на Васко (Антоний Аргиров) - Христина (Милена Аврамова). Поведението ѝ обаче е коренно различно от обичайното - тя е мила към него и дори му обещава да сбъдне голямото му желание. Искрена ли е или всичко е стратегия?

Милица (Койна Русева) е твърдо решена да не допусне Ани да се бори за наследството на Дочеви. Тя ще пожелае Румен (Любо Ковачев) да ѝ помогне в поредния коварен план. Дали обаче лекарят ще се съгласи с намеренията и условията ѝ – тази седмица в Скъпи наследници.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !