Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Ще пропее ли отново Деси Слава?

отпечатай новината

07.03.2018 10:30 | Видян 1888 пъти

Ще пропее ли отново Деси Слава?

Деси Слава, която в началото на 2018-а роди втория си син, се радва на майчинството. Тя сподели в телевизионен ефир, че таткото активно се включва с грижи за новороденото момченце.

„Много голяма щастливка съм в това отношение. Той има много голямо отношение към бащинството и се справя прекрасно“ – заяви щастливата майка пред камерата на Коктейл по Канал 3, цитирана от БЛИЦ.

Големият син на певицата също с желание помага за братчето си: „Той много се грижи за него. Храни го, сменя памперси. Щастлив е и много добре го приема. В никакъв случай не е проблем една толкова голямата разлика. Той е в една възраст, в която може да помага и да му се има доверие“.

Макар че роди преди два месеца, феновете на звездата на Пайнер са нетърпеливи да я видят отново на сцената. Очакванията са тя да пусне скоро и нови музикални проекти.
„Смятам да се върна по някое време, но няма да е скоро. Надявам се, че ще бъде през тази година“ – категорична е хитовата изпълнителка.

Деси Слава обясни и причините за решението си да се посвети по-дълго на майчинството: „Аз искам малко да си го погледам и разбира се да вляза в една приятна форма, която и за мен да бъде задоволителна, за да изляза със самочувствие на сцената.

Искам да си гледам детето, защото много бързо минава това време и после не може да се върне. Искам да му се порадвам, наистина да бъда майка. Да изпитам това чувства колкото може по-дълго, защото с Майки не се получи така. След като си дойдохме от Америка, той беше на 3 месеца и много бързо машината ме завъртя.

Сега искам да си дам малко по-дълъг срок. Нямам представа кога ще се завърна. Може би септември. Може и за лятото, но по-вероятно е септември. Не знам, когато го усетя“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !