Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Яна Маринова сменя силикона

отпечатай новината

07.03.2018 10:45 | Видян 3766 пъти

Яна Маринова сменя силикона

Яна Маринова си е взела „творчески отпуск”, за да издуе пазвата с нов силикон.40-годишната красавица не за сефте помпа циците и вече минава всякакви граници на приличието в стремежа към гигантската чашка „Е”, злословят плоскогърдите ѝ колежки.

В деколтето Яна крие по 400 кубика силикон във всяка „бомба”, но явно може и още. Яна Маринова винаги се е славела със спортна фигура, която извая с безпощадните тренировки и години работа като каскадьор.

На фона на добре очертани мускули малките гърди стояха като приятен акцент. С огромните импланти, които пъчи в момента, актрисата е пресолила манджата, контрират дамите актриси.

Актрисата за първи път ляга под ножа след раждането на сина си Никола, който вече е на 16 години. Заради бременността и кърменето гърдите ѝ увиснали грозно, освен това ги намирала за твърде семпли.

Скромното деколте влудявало секси актрисата, затова тя прибягнала до тунинг, пише Таблоид. Лошото е, че когато веднъж сложиш изкуствени цици, трябва да ги поддържаш.

През няколко години се налага да се правят нови операции за подмяна на импланта. Сега при всяка рутинна интервенция Маринова увеличава размера и е въпрос на време да сложи в джоба си колежките от попфолка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !