Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-големите балкански звезди се събират на MUSIC WEEK 2018

отпечатай новината

09.03.2018 11:03 | Видян 1920 пъти

Най-големите балкански звезди се събират на MUSIC WEEK 2018

От 08 до 18 март зимния курорт Копаоник за трета поредна година ще е домакин на MUSIC WEEK 2018. Фестивалът за кратко време стана едно от най-популярните музикални събития на Балканите.

Първите седмични хедлайнери ще са шлагер звездата Желко Самарджич, хърватската рок легенда Zlatan Stipisic-Gibooni и фолк иконата Саша Матич. Изпълнителите обещават един истински спектакъл, който ще представят в Grand Hotel Kopaonik на 8, 9 и 10 март.

Вторият уикенд на MUSIC WEEK 2018 е запазен за сръбската сензация Йелена Карлеуша, група Ministarke, позната и на българската публика, а последната вечер на сцената ще излезе и фолк звездата Ацо Пейович.

Медиите от сега прогнозират, че най-голям интерес на фестивала ще предизвика участието на сръбската Ким Кардашиян, Йелена Карлеуша. Поп дивата е подготвила истински шоу пърформанс, който се очаква да впечатли публиката в Копаоник. Съпругата на футболната звезда Душко Тошич е може би най-известната и скандална медийна личност на Балканите.

През миналата година тя пусна на пазара дуетното си парче с Азис  O.S.T.A.V.L.J.A.M.T.E, което предизвика истински фурор в Сърбия. Парчето има почти 28 000 0000 гледания в платформата YouTube и продължава да бележи рекорди.

Неотдавна в интервю за сръбската телевизия Happy TV Карлеуша заяви, че планира през 2018г. за първи път да посети София и да зарадва и българските си фенове. MUSIC WEEK 2018 се организира в партньорство с MK Mountain Resort и Sky Music, а събитието събира най-популярните музикални звезди от региона като гарантира незабравимо преживяване на всички посетители.

И тази година гости на фестивала ще бъдат популярни личности от обществения и културен живот на Балканите, а всички зрители, настанени в ексклузивните хотели на курорта ще имат възможност да се насладят на концертите безплатно. Любопитното е, че специално за фестивала, спортния център на Grand Hotel Kopaonik ще се превърне в специална  VIP зала.

По този начин балканските музикални звезди ще имат по-близък контакт с публиката, а феновете ще могат да се докоснат до своите любимци. През миналата година сръбските звезди Цеца Ражнатович и Аца Лукас бяха музикални гости на фестивала и буквално взривиха публиката, която се забавляваше в най-известния зимен курорт на Сърбия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !