Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Приятелите на Нора Недкова се срамуват от нея

отпечатай новината

09.03.2018 13:20 | Видян 2462 пъти

Приятелите на Нора Недкова се срамуват от нея

Приятелите на Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова се срамуват от нея след представянето ѝ в Черешката на тортата.

Много от близките на 24-годишната танцьорка отбягват контакт с нея, след като се разписа с участие в риалити формата.

„Просто средата, в която се намирах, ме провокира да се държа отбранително. След това хората ме нападнаха и се вдигнаха срещу мен, а не виждам какво толкова лошо съм направила. Изживях тази негативна вълна тежко, по мой си начин. Масово приятели се отдръпнаха от мен и дори ги е срам да излизаме. Може би и баща ми изживява по някакъв начин и е обиден от това, което се пише, че не ме е възпитал добре.“, изповяда се пред сп. LOVE style тя, цитирана от Монитор.

Припомняме, че след злоупотреба с алкохол в шоуто и раждане на култови бисери от типа на „Макароните са храна за простолюдието“, актуалната плеймейтка успя да разгневи редовия зрител. Тя дори си позволи да скочи на бой на гримьора Валентин Кулагин, който от момента на запознанството им периодично я засипвал с обиди.

Междувременно Недкова тушира слуховете, че е сгодена за Слави Трифонов. „Възхищавам се на Слави като тв водещ и професионалист. Нямам никакви други впечатления от него, защото не го познавам добре. Дори не знам дали бих излязла с него на вечеря, ако ме покани.”, категорична е тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !