Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

На Слави Трифонов му е било трудно да првъзмогне напускането на Деси Добрева

отпечатай новината

13.02.2009 11:15 | Видян 16218 пъти | Гласували 2

На Слави Трифонов му е било трудно да првъзмогне напускането на Деси Добрева

В интервю за вестник "Телеграф" бившата вокалистка  от "Шоуто на Слави" - Алекс Раева сподели за колежката си Деси Добрева, че е била най-трудно превъзмогнатият човек от Слави Трифонов, след напускането й на шоуто му.

"Години след това ми е говорел през ден, през два: "Ех, защо така направи Десислава." Те имаха необяснима емоционална връзка.", допълва Раева.

"Слави се дразнеше на първичните неща у нея, а в същото време детското и напиращият й инат страшно много го привличаха. Деси в крайна сметка винаги успяваше да наложи нейното. Аз съм го преборвала също, но по дипломатичен начин.

Той не знаеше как да говори с нея и аз често съм била посредник между тях.", продължава Раева в интервюто, което всъщност дава заедно с Добрева. Двете бивши вокалистки на Слави подчертават, че никога не са се карали и между тях има необяснимо допълване.

Деси Добрева пък разкрива любопитна случка от един концерт с Трифонов. На певицата й паднал гласът и решила да хапне лук, преди да излезе на сцената. Слави не знаел нищо за това и като запели "Моме Калино" той се разплакал. Всички помислили, че много се е вживял.

"След концерта влиза Слави, всички започват да го поздравяват как добре е изпял песента, как се е разчувствал. А той само се обръща и започва да крещи: "Десислава се е намуала с лук, братче, каква игра, какво чудо.", доразказва певицата.

"Сега като се замисля, аз ако бях на мястото на Слави, щях да ни използвам нас двете вече като усъвършенстван продукт, за да правя пари. Да, избрала съм да правя нещо друго - окей, но това не ме прави твой враг. За него винаги ще останем хора, които са напуснали шоуто.", казва още Алекс Раева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !