Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Ето го доказателството, че X Фактор е бил нагласен

отпечатай новината

09.03.2018 17:25 | Видян 4889 пъти

Ето го доказателството, че X Фактор е бил нагласен

Още в края на миналата година, след финала на музикалния формат на Нова ТВ Х Фактор се заговори, че победата  на Елия Тодорова, Никол Канева, Валентина Никова и Елеонора Иванова, по-познати като квартет 4 Magic, е нагласена.

Преди да бъдат съобщени победителките, всички останаха с впечатлението, че първото място ще бъде оглавено от екстравагантната Йоана. Изненадващо за всички, нито зрители, нито критици познаха - Йо остана втора, а четирите девойки я надвиха с не много убедителните 54%. Тогава като причина за избора 4 Magic да спечели бе изтъкнато нуждата на музикалния шоубизнес от повече женски групи.

Че крайният резултат е бил нагласен, се потвърждава донякъде и днес – от друг факт. Преди 6 дни в официалния канал на Virgina Records, музикалната компания на Саня Армутлиева, се появи дебютното парче на четирите девойки – Together (Вечерай, Радо). Народната песен е пречупена през по-съвременно звучене, съчетана и с английски лирики. Но не това е скандалното.

Клипът е заснет на Небет тепе в Пловдив и е част от наградата от музикалното шоу, освен 50-те хиляди лева, които мацките получиха. И тук се крие изненадата – шоуто приключи в края на декември – през студения сезон.

Макар че снеговалежите тази година почти липсваха, не си спомняме да е имало температури, които са подходящи за оскъдни блузки, разкриващи голи пъпове и рамене. А девойките в лентата са по лятно-есенни облекла, заснети на открито.

Това води до съмнението, че клипът е заснет преди да приключи петия сезон на Х Фактор, а нищо чудно – и преди да е започнало да се излъчва по телевизията. Което значи, че кой ще победи във формата, се е знаело много в началото и трудът на останалите участници и всичките гласуванията в предаването са хвърлени на вятъра.

Фенове допускат, че клипът може да е правен и в топлите зимни дни през януари и февруари, тази година, пише Хотарена. Напомнят, че температурите в Пловдив по принцип са си по-меки.

„Но такова разголване през зимния сезон е доста подозрително, Саня и екипът просто ни взеха за балъци“, категорични са меломаните.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !