Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Гришо смачкан заради розовия екип

отпечатай новината

12.03.2018 10:05 | Видян 1788 пъти

Гришо смачкан заради розовия екип

Хасковлията приключи участието си в Индиън Уелс.
Григор Димитров приключи още на старта участието си в тазгодишния Мастърс турнир в Индиън Уелс.

Най-добрият български тенисист, който бе поставен трети в основната схема на надпреварата, загуби от испанския ветеран Фернандо Вердаско с 6:7, 6:4, 3:6. Хасковлията пропусна по право първата фаза, но не успя да преодолее Вердаско. Който в следващата фаза ще играе с американеца Тейлър Фриц. Той отстрани 27-ия поставен Андрей Рубльов. Така Димитров приключи своето участие в Индиън Уелс, след като в събота в тандем с Дел Потро претърпя загуба и в надпреварата на двойки.

Това е поредното разочарование за Димитров в последно време. Припомняме, че на турнира в Дубай Гришо отново загуби още в първата си среща от намиращия се тогава на 117-о място в световната ранглиста тунизиец Малек Джазири. Според известния журналист и голям почитател на тениса Валери Найденов слабата форма на първата ни ракета  се дължи на розовия екип, с който играе от началото на сезона.

Наистина в нежния цвят резултатите му засега видимо не са толкова добри, колкото предходната година. Откакто носи този нестандартен екип хасковлията е съпътстван и от различни здравословни проблеми. Първоначално заради контузия в рамото той пропусна турнира пред родна публика в София, а след това преди финала на турнира АТР 500 в Ротердам се разболя и бе отнесен от Роджър Федерер. Димитров участва болен също така и в Дубай.
 
Според Валери Найденов, ако Гришо иска да си върне силната форма трябва задължително да си смени екипа, защото розовият цвят блокирал тестостерона.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !