Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

С коя песен отиваме на Евровизия?

отпечатай новината

12.03.2018 11:38 | Видян 2049 пъти

С коя песен отиваме на Евровизия?

Песента, с която България ще участва в 63-о издание на „Евровизия”, е озаглавена „Bones“ ("Кости") и носи послание за истинските ценности в живота и безусловната любов, отвъд ограниченията на материалния свят, съобщават от БНТ. В изпълнението й петима артисти вплитат своята енергия, емоция и талант.

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл застават зад проекта „Equinox“. Артистите, които песенният конкурс обедини в общ музикален проект, се отличават с красиви гласове, специфичен стил и емоционална изразителност. Уникалната вокална формация ще излезе на сцената на музикалния форум по време на първия полуфинал на 8 май в португалската столица Лисабон.

За българската песен ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави (Австрия, Азербайджан, Албания, Армения, Беларус, Белгия, Великобритания, Гърция, Естония, Израел, Ирландия, Исландия, Испания, Кипър, Литва, Македония, Португалия, Финландия, Хърватска, Чехия, Швейцария). С това спекулациите, че Дарина Йотова от "Х фактор" ще представи страната ни на елитния конкурс официално спират.

Припомняме, че преди време започна да циркулира информация, че Бергендорф вече е кандидатствала с песен за "Евровизия", а именно парчето на Вида Пиронкова "Rebirth". Стана ясно обаче, че всичко е претърпяло огромен провал. Това бе признато лично от авторката на песента.

Въпреки това обаче явно Бергендорф не спира да бъде бутана да представи тази година страната ни на елитния конкурс. Изпълнителката на "Вирджиния рекърдс" е със залязваща кариера след огромните скандали покрай името й. Припомняме, че тя призна за проблеми с наркотиците, а по-късно стана ясно, че е ставала и жертва на домашно насилие от приятеля си Лео. Прави впечатление, че в последните години около конкурса се въртят все имена на хора от компанията на Саня Армутлиева.

Кристиян Костов, който миналата година се яви на надпреварата и остана втори, също бе от "Вирджиния рекърдс". Както вече споменахме Дарина Йорова - Дара от "Х фактор" бе спрягана за почти сигурен участник от името на България в конкурса тази година. Защо организаторите сами са решили да сформират група и в нея да е точно скандалната Бергендорф за моментае мистерия.

Официалното видео на песента можете да видите ТУК!

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !