Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Асен Блатечки живее и с жена си, и с Диляна Попова

отпечатай новината

12.03.2018 17:45 | Видян 7390 пъти

Асен Блатечки живее и с жена си, и с Диляна Попова

Вече 5 години Асен Блатечки успешно разиграва съпругата си Катерина Горанова и Диляна Попова, любейки едновременно и двете.

Секссимволът се изживява като арабски шейх, който си върти харема и пет пари не дава какво мислят хората за него. Актьорът няколкократно се разделяше с жена си заради манекенката, а след това си тръгваше от Диляна и пак се връщаше при Катя, с която е близо 20 години.

Каратягата има дъщеря тийнейджърка от връзката си с режисьорката Катерина, която е кръстена на майка си, и син Борил от моделката. Юнакът Борил на 22 септември ще стане на 4.

Злите езици твърдят, че всичко е постановка и всъщност Асен никога не е изоставял Диляна, въпреки че от време на време живее при съпругата си. За да няма скандали и за да не нарани дъщеря си Катерина, която е в лабилната тийнейжърска възраст, Блатечки се договорил да го играе благоверен съпруг и чат-пат да се вясва вкъщи.

Хубавелкото уверил Диляна, че я обича безумно, че иска да бъде с нея, но засега обстоятелствата го заставят да живее и със законната си половинка.

Звездата от Стъклен дом и Фамилията се залюби с изкусителната брюнетка преди петилетка, пренесе се при нея, забремени я и малко преди да роди я изостави, за да се върне при Катерина.

Според запознати плейбоят направил пътека до дома на Горанова да го приеме обратно най-вече заради щерката, която преживявала раздялата на родителите си много тежко.

Освен това Асен проявил и човещина заради тъща си Пламена, която, докато се правеше на шейх с харем, страдаше от рак. За съжаление дамата почина преди по-малко от година. Актьорът явно се е чувствал виновен, че може би стресът около раздялата му с Катерина е отключил тежкото заболяване на майка ѝ.

Катерина Горанова преглътна гордостта си и прие обратно неверника, пише Таблоид. Сдобряването им бе скрепено с работата по общия им филм Бензин, на който и двамата са режисьори.

Мачото обаче продължаваше да се грижи и за сина си Борил. Щастливият татко плаща издръжка и засипва наследника си с подаръци. Освен това често излиза с Диляна и с момченцето на разходка, дори ходи на почивки с второто си семейство, твърдят приятелите му.

Прелъстената и „изоставена” Диляна Попова пък не пропуска да пусне снимки в социалните мрежи с любимите си мъже, както и някое селфи, на което тримата са усмихнати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !