Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Анелия се върна с два приза от Турция

отпечатай новината

13.03.2018 17:31 | Видян 2989 пъти

Анелия се върна с два приза от Турция

Поп-фолк примата Анелия направи голям концерт в Турция, а организаторите на участието я изненадаха като ѝ връчиха два приза за Най-харесвана поп-фолк певица в Турция и за Най-слушана песен в Турция – Дай ми още.

Официални гости на спектакъла, който тя изнесе като комплимент към дамите на 8-ми март, бяха кметът на Чорлу и генералният консул на България в Одрин.

„Посрещнаха ме като истинска международна звезда, а залата беше препълнена. Всички знаеха моите песни и пееха заедно с мен. Страшно съм поласкана, че Дай ми още е толкова популярна песен в Турция. Мои приятели ми казаха, че често звучи по радиостанции и в нощните клубове там“, разказа певицата пред телевизия Планета, цитирана от Монитор.

Дай ми още се оказа тотален хит в южната ни съседка. Там парчето се завъртя по местните телевизии с турската си версия Unutamam, чиито текст е на Тони Стораро. До решението да запише песента и на турски Анелия достига, след като засне видеото в истанбулския дворец Чираан - собственост на голяма хотелска верига.

Парчето се върти по няколко турски канала, както и в Туркменистан, Киргизстан, Узбекистан. Традиционно единствената възможност за ротация на чужд изпълнител е чрез заплащане.

Анелия е първата, за която това се случва безплатно, съобщиха наскоро от отдел култура и туризъм към посолството на Република Турция в България, което спомага за реализирането на песента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !