Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Майк Викинг пристига в България

отпечатай новината

13.03.2018 16:16 | Видян 1497 пъти

Майк Викинг пристига в България

След над половин милион продадени екземпляра от Малък наръчник по хюга, Майк Викинг се завръща с нова книга, в която разкрива малки тайни за щастието, събирани от всички краища на света.

Малък наръчник по люка излиза на 20 март – Международен ден на щастието, а на 26 март бестселъровият автор пристига в България, за да се срещне с многобройните си почитатели в нашата страна. Заповядайте на среща разговор с Майк Викинг, автор на Малък наръчник по хюга и Малък наръчник по люка, в София и Пловдив.

Срещата с писателя в София е на 27 март, вторник, 18,30 ч., Книжен център Гринуич, бул. Витоша 37. А в Пловдив е на 28 март, сряда, 18,00 ч., Културен център Тракарт, подлез Археологически. Майк Викинг е изпълнителен директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген и водещ експерт по въпросите на щастието.

В работата си за по-доброто разбиране на щастието, субективното благополучие и качеството на живот, Майк пътува до множество места по цял свят, за да открива и изследва глобалните тенденции на жизнената удовлетвореност.

Само човек, напълно отдаден на щастието, би могъл да седи в кафенета в различни точки на света и да брои усмивките на минувачите! Никой не знае повече за щастието – или както датчаните го наричат: lykke (люка) – от Майк Викинг, изпълнителен директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген и автор на световния бестселър Малък наръчник по хюга.

Макар да вярва, че можем да научим много от датчаните как да се радваме на малките неща, той е убеден, че ключовете към щастието се намират на много места по света. В този наръчник Майк Викинг ни повежда на пътешествие в търсене на тези ключове.

Любопитните идеи и практики от всички краища на планетата – от Япония и Австралия до Холандия и Великобритания, ни предоставят лесноприложими идеи как да намерим повече хармония и смисъл в ежедневието си.

В Малък наръчник по люка ще намерите интересна информация и полезни съвети: как да се сближите със съседите и вземате дейно участие в местната общност; как да се забавлявате напълно безплатно; как да повишите щастието си в ежедневието; как да помагате на останалите да са щастливи.

Независимо дали ще се включите в благотворителна инициатива, или ще сторите спонтанен акт на добрина, тази книга ще ви подтикне да внесете повече люка не само в своя живот, но и в живота на другите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !