Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Теру замени Анистън с 25-годишна

отпечатай новината

14.03.2018 14:03 | Видян 1194 пъти

Теру замени Анистън с 25-годишна

Джъстин Теру изглежда вече е готов да продължи напред. След като обяви раздялата си с Дженифър Анистън след 5-годишен романс миналия месец, актьорът вече не крие интереса си към 25-годишната Петра Колинс, млад артист, с която изглежда излиза през последните месеци на „интимни вечери“, пише сп. Star.

„Джъстин и Петра се срещат от известно време. Той настоява, че са само приятели, но изглежда обсебен от нея и Джен не се връзва на обясненията му“, разкри източник пред медията.

46-годишният актьор и младата Колинс са се запознали в Ню Йорк покрай артистични събития. Миналия месец, малко преди да анонсира предстоящия си развод с Анистън, Теру качи в Инстаграм снимка, на която тагна Петра. На кадъра двамата позират с тениски на дизайнера Адам Селман.

След като тръгна мълвата, че двамата може и да имат романтична връзка, Селена Гомес спря да следва приятелката си Петра в Инстаграм. Двете са близки от години, но по всяка вероятност действието ѝ е продиктувано от солидарност към приятелката ѝ Дженифър Анистън.

Междувременно стана ясно, че Теру и актрисата от Приятели най-накрая са се разбрали за попечителството над четирите им кучета. Три от тях отиват при Анистън, докато Джъстин ще гледа питбула в Ню Йорк.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !