Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Радина Кърджилова оплешивя и погрозня

отпечатай новината

15.03.2018 14:08 | Видян 7018 пъти

Радина Кърджилова оплешивя и погрозня


Звездата от „Стъклен дом“ Радина Кърджилова вече е бледо копие на себе си. 31-годишната актриса е тотално грохнала и с ужасяваща визия, а от красотата й почти няма помен.

Появи се фотос, на който се забелязват страшни наченки на оплешивяване, променена конструкция на лицето и изпито до болка лице. Анорексичният й и окаян вид се задълбочава с всеки изминал ден – това вече е особено рисково за здравето й. Радина беше много слаба и в началото на бременността си, в следващите месеци обаче се наля и имаше надежда, че ще се грижи за себе си и е започнала да се възстановява.

Сега близо две години след раждането тя е окончателно съсипана и няма никакъв живец в нея, което е видно за всички. Не само колегите й в театъра се тревожат, но и близките й, които не смеят да повдигнат темата. Те осъзнават, че Радина плаща солена цена за връзката си с Деян Донков, пише "Галерия".

„Тази любов е токсична, но те вече са семейство, никой не цели да ги раздели, не можем да се месим, с вързани ръце сме“, признава наскоро бащата на Радина – художникът Христо Кърджилов. От стрес дъщеря му вече почти не консумирала нормална храна. Понякога хапвала малко плодове или бърза закуска на крак. През останалото време я карала основно на цигари, а вечер и на алкохол.

Вкъщи Донков бил нетърпим, веднъж заради настроенията си в двете крайности, втори път заради сцените си на ревност спрямо нея. Радина е свикнала на тях, но изглежда тялото й крещи, че трябва да прекрати този тормоз. Откакто е майка, силите й са взели да я напускат, и е като изцедена покрай професионалните ангажименти, които съчетава с отглеждането на сина си.

През последните месеци усърдно се говори, че по ирония на съдбата самият Донков, който все обвинява Радина, че флиртува, й изневерява с по-млада актриса. Това допълнително си казало думата и тя вече не знаела как да продължи напред с него. „Скоро може да започне да губи роли, ако така неглижира женственото си излъчване, тя е като сянка, само си спомнете как изглеждаше в „Стъклен дом“, преди Донков да й вземе здравето!“,коментират я в артистичните среди.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !