Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Венета: Няма да продам бебето!

отпечатай новината

14.02.2009 09:00 | Видян 22356 пъти | Гласували 3

Венета: Няма да продам бебето!

Бременността Ви стана трън в очите на колежката Ви от Здравей, България Люба Кулезич. Приехте поканата на водещия Милен Цветков да влезете в словесна битка с нея. Как ще коментирате?

Не очаквах да си признае, че тя е Лора Кварц от жълтия вестник. Какъв й е проблема на тази жена, не мога да си обясня!? Плюе не само по мен, а и по други колеги. Всичко, което пише във вестника е лъжа. Тя не извади никакви факти, с които да докаже, че продавам бременността си. Нямам нито подписан договор за снимки на бебето, нито пък ще подписвам. Твърди, че съм се снимала гола, докато съм бременна, публикуваха някаква фалшива снимка уж на моето неродено дете. Такива снимки няма. Тя обижда всички бременни жени! И не само... Уж е видна кинокритичка, как може да каже, че Коста Цонев е мухлясал?

Как се държа с Вас Люба Кулезич, извън ефира?

Преди предаването вдигна скандал на гримьорката, фризьорката и отговорния редактор. Започна да ги обижда, да крещи, че трябвало нея да направят, а мен да оставят по средата на грима. Въпреки че съм бременна и са ме извикали толкова рано. По време на рекламите вдигна скандал и на Милен. Обвини го, че й прави Биг Брадър. Всички бяха потресени от нея.

Тя говореше и против проектът на Горещо Майките...

Не мога да си обясня какво има и против него. Най-ми беше болно, че тя се води мой колега, тъй като взима пари от Нова телевизия, за да се появява, а в същото време плюе по мен и предаването ми.

Издайте повече за проекта.

Идеята му е да покаже известни български майки. Те са общо 4 и разказват за бременността си, за раждането, за проблемите, които ги съпътстват. Получиха се много интересни разговори, не очаквах, че ще споделят толкова лични неща. Първото предаване беше със Стоянка Мутафова. Другата е Мира Добрева, която участва с бебето и голямата й дъщеричка. Останалите две не мога да издам. След този проект ще има и друг, за който също не мога да говоря още.

Ще посветите ли специално предаване и за Вашето раждане?

Не. Изобщо детето няма да го показвам. Нито ще го снимам по списания, нито ще продавам права, нито в деня на раждането ще викам телевизията. Не искам да се знае в коя болница ще постъпя, кога ще ми е термина... Просто не искам да се спекулира с тази тема. Виждате каква злоба изсипват върху детето ми, още преди да се роди. Представете си какво ще стане, ако започна да го показвам. Страх ме е да не го урочасат!

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !