Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Гледаме в събота Смартфонът-беглец на София Филм Фест

отпечатай новината

15.03.2018 17:09 | Видян 2091 пъти

Гледаме в събота Смартфонът-беглец на София Филм Фест

На специална прожекция в рамките на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ, тийнейджърският филм „Смартфонът - беглец“ на „Амрита Арт“ ще отвори портала на времето за първи път в раздел „Ново българско кино“. Тийнейджърите Фил (Симеон Филипов), Анджи (Василена Стоянова) и Марко (Матей Генчев) се впускат в невероятно приключение, за да спасят болното братче на Анджи.

В търсене на заровеното съкровище на Вълчан войвода, високотехнологичен смартфон се оказва машина на времето и ги пренася в миналото - сред страшни хайдути, където ги очакват много опасности. Децата успяват в част от секундата на направят скок от 18-ти в 21-ви век, но заедно с тях през портала на времето са засмукани Вълчан войвода и поп Мартин. Ужасът от новия непознат свят превръща страшните хайдути в безпомощни деца, които се опитват да оцелеят в нашата реалност.

Ще им простят ли те и ще ги приемат ли за свои приятели? Ще успее ли Тайният агент да се домогне до смартфона и да им попречи? Всичко това ще разберем на 17 март от 16:00 часа в кино „Люмиер“! Преди прожекцията ще имате възможност да се срещнете и да разговаряте с актьорите и с екипа на филма

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !