Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Скандалната книга Истината за болестите дава нова надежда

отпечатай новината

15.03.2018 17:25 | Видян 1517 пъти

Скандалната книга Истината за болестите дава нова надежда

„Единственото правилно, ефективно, разумно, бързо и безвредно лечение на СПИН (както и на всички болести) е премахването на причините (спиране на приемането на отровни за човешкия организъм вещества) и предприемането на природосъобразно хранене и начин на живот.“ Това не е научна фантастика, а алтернатива и надежда, която дава новата книга на издателство „Милениум“ „Истината за болестите.

Причини, предпазни мерки и лечение (без „лекарства” и операции)“ на Тихомир Петров. Книгата обяснява причините и възможното лечение на СПИН, рак, епилепсия, левкемия, деабет, хипогликемия, хепатит, алергии, кожни и венерически болести, артрит, шипове, хипертония, атеросклероза, деменция, наднормено тегло, множествена склероза, туберкулоза, хрема, разширени вени, паркинсон, увеличена простата, цистит и още болести – чак до чума проказа.

Авторът се осмелява ясно и конкретно да представи популярното, но и масово отричано и смятано за скандално мнение, че лекарствата не ни лекуват, че ваксините ни тровят и спасението давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Тихомир Петров не е лекар, но е човек, чиято работа го е отвеждала в далечни страни, а съдбата го е подложила на изпитания, с които е трябвало да се пребори сам. Той  споделя, че от години чете много по въпросите за неуспехите на официалната медицина и фармация и за доказателствата за ползите от здравословно хранене и живот. Изпробвал ги е в стремежа си да се пребори с личните си заболявания и проблеми и се е убедил в правотата тези теории и практики.

Затова ги обобщава, систематизира и предлага на широката публика онова, в което е безрезервно сигурен, с надеждата, че и други ще повярват в собствените си сили за оздравяване и ще обърнат кормилото на живота си в добра посока. Той пише без страх по темата табу:

„Лекарствата не ни лекуват, ваксините са вандализъм. Превенцията и лечението са само в наши ръце. Обикновено човек сам си създава болестите. Единственото правилно, разумно, ефективно, бързо и безвредно лечение е премахването на причините за тях.“
Той цитира световни проучвания и мнения на специалисти, в подкрепа на това, че смъртоносни и болестотворни микроби и вируси не съществуват или поне няма доказателства за това. Дава надежда, че „нелечимите“ болести също не са нещо реално, а често са изкуствено създадено средство за обогатяване на производителите на лекарства.

Подробно изрежда и обяснява кои са храните и веществата, които ни тровят всекидневно и подчертава, че те са големият враг, който ни разболява. И като отговор на този катаклизъм изрежда основните принципи на здравословното хранене, чрез които можем сами да се излекуваме. Един от препоръчваните методи е лечението чрез гладуване.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !