Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ники Илиев смени Саня с Катя от Скъпи Наследници

отпечатай новината

15.03.2018 17:58 | Видян 4440 пъти

Ники Илиев смени Саня с Катя от Скъпи Наследници

Секси режисьорът е намерил нова красавица, към която да насочи горещите си чувства. Това е звездата от сериала „Скъпи наследници” Даяна Ханджиева.

Свалката между Ники и Даяна била от около месец. Двамата са засечени да се прегръщат на общо участие в издание на „Пощенска кутия за приказки” в Бургас. На всички направило впечатление колко близки изглеждат актрисата и режисьорът и веднага тръгнала клюка, че очевидно са много повече от „просто приятели”. Оказва се, че те наистина имат връзка и всеки момент официално ще оповестят отношенията си, писа „Уикенд“.

Двамата се познават от снимачната площадка на сериала на Би Ти Ви. По време на общата им работа обаче отношенията им били само колегиални, твърдят запознати. Тогава Ники бил все още сериозно обвързан със съпругата си Саня, а Даяна се залюбила с един от операторите в продукцията. Към днешна дата и двете връзки са в миналото, а режисьорът и Катерина от „Скъпи наследници” не могат да скрият отношенията си.

Както „Уикенд” писа, Ники Илиев от месеци е разделен със законната си половинка Саня. Причината за разпадането на връзката им със сигурност не е Даяна. Предполага се, че любовта е била съсипана от липсата на деца в семейството, като много голяма заслуга за развода има и свекървата – Мирослава Кадурина. Докторката от ден първи не може да понася снаха си и се твърди, че е направила всичко възможно да я изгони от дома на своя син. Даяна се появява в живота на Ники много след раздялата на съпрузите и всички се надяват да не я последна съдбата на прогонената Саня, тъй като Кадурина и известна с факта, че досега не е намерила жена, достойна за сина си.

Макар от време на време да се появява със Саня на светски събития, за да рекламира филма си „Нокаут”, Ники Илиев вече е подал в съда документи за развод, твърдят още източниците на „Уикенд”. За Даяна пък наскоро се заговори, че била гадже на партньора си в „Скъпи наследници” Орлин Павлов. Това обаче е само слух, който няма нищо общо с истината – двамата са просто близки приятели.  

Източник: HotArena


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !