Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Беквокалистката на Жана Бергендорф: Ще спечелим Евровизия

отпечатай новината

16.03.2018 15:06 | Видян 2630 пъти

Беквокалистката на Жана Бергендорф: Ще спечелим Евровизия

„България най-накрая ще спечели Евровизия! Тази година имаме уникален проект и хората ще го оценят. Божа работа е всичко”. Това заяви певицата Мария Димова, която ще бъде беквокал на Жана Бергендорф.

Красавицата е част от групата от певица изпълнители, които ще представят страната ни.

Equinox (Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов, Джони Манюел и Трей Кембъл) представиха песента си Кости–Bones, която атакува върховете на музикалните класации в интернет.

„Композиторът Борислав Миланов се свърза с мен чрез Фейсбук и ме покани да бъда беквокалистка на Жана. Ще изпълня фолклорните мотиви. Няма да бъда на сцената, а зад нея. Гласът ми ще се чува, но аз няма да се виждам. Това е предложение, което не се отказва”, споделя още Мария.

„Песента е уникална, а изпълнителния състав е внимателно подбран. Това е гаранция за представяне на високо ниво. За мен е чест и гордост да съм част от това”, разкрива още тя.

Много често певицата е наричана и българската Бионсе – не само заради визуалната, но и гласовата прилика между двете, пише Хотарена. "Готино е да те сравняват с Бионсе. Тя ми е идол и много я харесвам. От нея съм научила много неща”, разкрива Димова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !