Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Никол Кидман отново снима сериал за HBO

отпечатай новината

19.03.2018 14:27 | Видян 1959 пъти

Никол Кидман отново снима сериал за HBO

Никол Кидман за момента сменя големия екран с поредица от роли в сериали и след успеха на Големите малки лъжи отново ще работи по продукция на HBO. Талантливата блондинка ще изиграе ролята на психотерапевтката Грейс в The Undoing.

Героинята ѝ е на гребена на вълната, кариерата ѝ е успешна и тя е на път да издаде първата си книга. Мъжът ѝ я обича безкрайно, а синът им е послушен и добър ученик в елитно частно училище. Неочаквано животът ѝ се преобръща от една насилствена смърт, а съпругът ѝ изчезва.

Предстои ѝ да осъзнае, че не е познавала мъжа до себе си. Въпреки всичко трябва да се изправи на крака, за да преобърне живота си и да създаде нов свят за нея и сина ѝ.

The Undoing е базиран на романа You Should Have Known на Джийн Ханф Корелиц. Дейвид Кели, заедно с когото обраха лаврите за Големите малки лъжи, и самата Кидман са изпълнителни продуценти на новия сериал, пише Монитор. А Кели е написал и сценария на новата сага.

“Дейвид отново създаде провокативна история с очарователна и сложна женска роля в центъра ѝ. Много се вълнувам, че пак ще работя с него и HBO”, коментира самата Кидман. „Обожавам романа. Психологически трилър, който е задвижван от персонажите. Това ме съблазни да направя адаптацията с Никол“, разказва самият Кели.

Със завръщането на втория сезон на Големите малки лъжи, бившата съпруга на Том Круз ще блести все по-често от малкия екран, което като че ли ще остави мястото на киното в кариерата ѝ на втори план.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !