Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Диляна Попова се фука с малкия Блатечки

отпечатай новината

19.03.2018 15:28 | Видян 2689 пъти

Диляна Попова се фука с малкия Блатечки

Синът на актьора Асен Блатечки изглежда като първолак, а всъщност едва сега е тръгнал на детска градина. Това разкри майка му – моделката и актриса Диляна Попова.

„Наистина са шокиращи всички неща с насилието в детските градини. Мисля си дали са необходими наистина камери там. Дали по този начин и самите преподаватели там не се чувстват притиснати. За щастие синът ми е в свястна детска градина и нямам такива проблеми. Иначе Борил е само на три години, но вече изглежда като първокласник“, казва звездата от Стъклен дом.

Диляна Попова каза още, че обича екзотичните пътувания и в студените месеци при възможност си организира такива. Сега е щастлива, защото може да пътува със сина си, пише седмичник.

„Бяхме на Малдивите и Борил наистина страшно се забавляваше. Беше щастлив с делфините и с цялата екзотична обстановка. Всичко го забавляваше. Обичам дайвинга и да се гмуркам. Заради това и е много стряскащо, че на практика на такива хубави места дъното е мъртво“, разказа още красавицата от Гулянци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !