Анелия: Раснала съм в много любов

Поп-фолк дивата Анелия разнищи тема, която винаги я кара...

Бионсе възпява женските права

Поп дивата Бионсе планира да запише нов албум, а...

Рила – подновена отвътре, отчайваща отвън

отпечатай новината

19.03.2018 16:11 | Видян 2693 пъти | Гласували 1

Рила – подновена отвътре, отчайваща отвън

Новите собственици променят ударно интериора на хотел Рила, след като при сделка купиха с кредит от Бългао-американската кредитна банка на видната хотелиерка Цветелина Бориславова от Юробанк И Еф Джи, по-известна като Пощенска банка, приписвания на бизнесмена Васил Божков хотел Рила.

В бизнескръговете се говори за доста високата спрямо състоянието на обекта, но не и ако се има предвид перфектната му локация сума от 10 млн.евро. Купувач е фамилията Баневи - Дишлиеви, чийто представител потвърди истинността на информацията за придобиването пред Гранд хотели.

Същото семейство държи и бутиковия и вече над 10-годишен Les Fleurs. Той се намира на бул. Витоша, ъгъла с ул. Денкоглу, откъдето вече е ориентиран скромният вход към дизайнерския хотел. За разлика от неговата фасада обаче, лицето на Рила е в плачевно състояние.

45-годишният бивш хотел на ЦК на БКП е проект на бившия кмет на София, министър на строителството и шеф на Съюза на архитектите Георги Стоилов. В момента обаче каменни блокове от нея се ронят и падат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !